غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

درخواست ماکرون از تل آویو برای خودداری از اجرای طرح الحاق

رئیس جمهور فرانسه در گفتگوی تلفنی با نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواستار خودداری این رژیم از اجرای طرح الحاق کرانه باختری شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۲۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 10
کد خبر: ۴۹۹۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه، در تماس تلفنی با «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل، الحاق کرانه باختری را خلاف قوانین بین‌المللی خواند و از نتانیاهو خواست تا از اجرای این طرح خودداری کند.

 

ماکرون در این تماس تلفنی تاکید کرد: چنین اقدامی خلاف قوانین بین‌الملل است و احتمال تحقق راه‌حل دو دولتی به عنوان یک مبنای صلح منصفانه و پایدار میان اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها را به خطر می‌اندازد.

 

موضوع الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی، برای مردم فلسطین و جهان اسلام بسیار مهم است و از همین رو است که اغلب شخصیت‌های مسلمان به این موضوع واکنش نشان داده و به شدت درباره عواقب اجرایی شدن چنین موضوعی هشدار داده‌اند.

 

طرح الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی از جمله مهم‌ترین محورهای کارزار انتخاباتی بنیامین نتانیاهو برای تصدی دوباره سمت نخست وزیری بوده است. او قول داده بود که بیش از ۱۳۰ شهرک در کرانه باختری و دره رود اردن که اسرائیل از سال ۱۹۶۷ آن را اشغال کرده را به سرزمین‌های اشغالی الحاق کند. شهرک‌های اسرائیلی در کرانه باختری در حال حاضر حدود ۵۰۰ هزار اشغالگر را در خود جای داده‌اند.

 

در اصل رژیم صهیونیستی قصد اشغال رسمی کرانه باختری و تمام شهرک‌های صهیونیستی در آن را دارد که حدود ۳۰ درصد از مساحت این منطقه را تشکیل می‌دهد.

ارسال نظر
آخرین اخبار